PT 35460 (Tingkat 2), Dataran Austin Gong Badak, Kuala Terengganu.
012-785 3626
Tahukah Anda?
1
Cara pantas dan berkesan kembalikan tidur yang lena tanpa dengkur.

Pada tahun 2015, satu universiti tempatan telah menghasil satu produk bagi menghilangkan masalah dengkur dalam kalangan masyarakat malaysia. Tujuan utama produk ni dihasilkan bagi menggantikan alat CPAP yang ada hospital. Produk penyelidikan universiti tempatan ini hasilkan produk anti dengkur pertama yang lebih berkesan berbanding alat CPAP di hospital.

Apa Tu Alat CPAP?

CPAP ni adalah alat bantuan pernafasan untuk perbetulkan balik sistem pernafasan seseorang penghidap masalah dengkur. Doktor akan sarankan guna kaedah ni untuk selesaikan masalah dengkur.

Alat-CPAP-Dengkur

Biasanya penggunaan alat ini mengambil masa yang lama untuk pastikan masalah dengkur betul-betul hilang. Biasanya penggunaan memakan masa 6-12 bulan untuk setiap hari. Peratus yang berjaya hilangkan masalah dengkur dengan menggunakan alat tak banyak hanya dalam sekitar 40%.

Cara alternatif terakhir biasanya disarankan oleh doktor ialah buat pembedahan. Kaedah ini merupakan antara cara paling cepat untuk hilangkan masalah dengkur. Tetapi anda perlu ingat kosnya tak murah. Anggaran untuk satu kos pembedahan ialah RM20K.

Jadi, satu produk telah dihasilkan bagi menggantikan alat CPAP ini untuk hilangkan masalah dengkur dengan lebih cepat dan berkesan seawal sapuan pertama.

Alhamdulillah produk ini telah membantu hampir 8000 ribu pengguna sejak hari pertama dikeluarkan. Hampir 95% pengguna produk kami telah berjaya hilangkan masalah dengkur mereka. Nak tahu apa mereka guna?

Jom kita lihat sama-sama…

BAHAYAKAH BERDENGKUR?
1

Jom kita lihat sama-sama…

BAHAYAKAH BERDENGKUR?
1
Berdengkur Menyebabkan Sleep Apnea
1

Sleep apnea adalah gangguan tidur yang serius di mana pernafasan sering berhenti selama tidur. Akibatnya, organ tubuh, terutama otak, yang tidak mendapat oksigen yang secukupnya, menyebabkan kualiti tidur menjadi kurang baik, dimana pesakit akan merasa lelah dan mengantuk pada keesokan harinya.

Sleep Apnea menyebabkan Hipersomnia
1

Hipersomnia adalah dimana seseorang mengalami keadaan mengantuk melampau bukan kerana kurang tidur. Biasanya seseorang yang mengalami kondisi ini sering merasa sangat mengantuk dan ingin tidur berulang kali di siang hari.

Risiko Kecelakaan Sangat Tinggi
1

Orang yang berdengkur teruk, mempunyai risiko kecelakaan 15x lebih tinggi dari orang sihat, terutama apabila sedang dalam keadaaan memandu yang lama dimana pesakit akan mudah tertidur semasa memandu.

Risiko Mati Pucuk (Difungsi Ereksi)
1

Berdengkur boleh menyebabkan penurunan tahap seks/libido bagi orang lelaki kerana kerkurangan oksigen yang disalurkan di otak dan jantung, akibat masalah dengkuran ini boleh menyebabkan mati pucuk.

Berdengkur Menjadi Punca Ke3 Penceraian
1

Berdengkur mengikut kajian menjadi kes ke 3 penceraian rumah tangga di Amerika Syarikat masalah ini tidak boleh dipandang mudah kerana masalah berdengkur yang kuat yang tidak diubati boleh menggangu orang lain.

Berdengkur lebih bahaya dibandingkan kolesterol dan merokok
1

Untuk kesihatan jantung anda, berdengkur yang teruk lebih bahaya daripada kesan kolesterol dan kebiasaan merokok, ini kerana berdengkur yang teruk menyebabkan jantung mengepam lebih banyak oksigen ke otak semasa kita sedang tidur dan jantung menggunakan sepenuh tenaga untuk melakukanya berbading orang yang tidak berdengkur.

JOM PERIKSA TAHAP DENGKURAN KITA
1

Sebelum saya ceritakan lagi dengan lebih lanjut tentang produk ini, mari saya terangkan sedikit tahap-tahap dengkuran supaya kita lebih jelas mengenainya.

Selepas saya tunjukan nanti, anda boleh memeriksa sendiri tahap dengkuran anda melalui orang terdekat dengan anda seperti suami atau isteri, ibubapa dan keluarga anda mungkin.

Dibawah ini saya tunjukan jadual tiga tahap dengkuran yang biasa dialami oleh rakyat Malaysia.

Bunyi dengkur tidak selalu terjadi dan suara dengkur yang dihasilkan tidak kuat. Pernafasan juga dalam keadaan normal dan kelihatan tiada gangguan kesihatan yang berkaitan dengan dengkur yang dialami. Biasanya disebabkan terlalu letih pada siang hari.

Pada tahap ini bunyi dengkuran sentiasa berbunyi, selama tiga hari atau lebih lama dalam seminggu dan pesakit akan mengalami sedikit gangguan tidur hingga seperti tidak selesa (mengah) semasa tidur. Kualiti tidur agak terganggu dan dilihat sangat letih seperti lelah, kesan daripadanya akan menyebabkan pesakit akan mengantuk disiang hari.

Pada tahap ini, pesakit akan berdengkur dengan kuat setiap malam sehingga dengkuran tersebut akan terdengar diluar bilik tidur. Sebahagian besar pesakit pada level ini mengalami Sleep Apnea dan kemungkinan mendapat Hipersomnia, dimana pesakit akan kelihatan lesu pada siang hari seperti tidak tidur pada malam hari, pesakit akan kelihatan sangat mengantuk dan boleh tidur pada bila-bila masa walupun di lampu isyarat merah.

Ketiga-tiga tahap dengkur ini berpunca daripada laluan pernafasan sempit di sekitar kerongkong pesakit.

 

Tahap ketiga merupakan tahap yang membahayakan pesakit dan boleh membawa maut jika tidak diubati dari awal. Manakala pada tahap satu dan dua adalah langkah berjaga-jaga kerana jika tidak dijaga boleh berlansung ke tahap tiga dan akhirnya akan menjadi rutin.

Tapi jangan risau, kerana setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati. Jom kita lihat testimoni pesakit yang telah menggunakan produk ini.

LIHAT TESTIMONI
1

Klik gambar untuk besarkan!

Hanisah Snoky Cream
Hanisah
Guru

Sebelum pakai Snorky Cream saya ada masalah dengkur yang sangat kuat, sehingga boleh menggangu tidur orang disekeliling saya. Sekarang dengkur dah semakin berkurang, saya pun tidur lebih lena, tak macam dulu.

Testimoni1
Abdul Rahman
Pengurus Bank

Alhamdullilah dengkur saya dah semakin berkurang, dulu wife bila nak tidur berpeluk, bila tersedar dah hilang, jadi wife banyak tidur dengan anak-anak. Lepas pakai Snorky Cream, saya dah ada peneman tidur sehingga pagi.

Mustaqim-Pengurus-Pemasaran
Mustaqim
Pegawai Pemasaran

Saya dah cuba macam-macam cara nak hilangkan dengkuran nie, dan sebenarnya saya dah berkira-kira nak buat operation dengan doktor pakar E&T, tapi Alhamdullilah saya jumpa produk tuan dulu. Isteri saya cakap, saya dah kurang berdengkur tak macam dahulu.

Hanisah Snoky Cream
Hanisah
Guru

Sebelum pakai Snorky Cream saya ada masalah dengkur yang sangat kuat, sehingga boleh menggangu tidur orang disekeliling saya. Sekarang dengkur dah semakin berkurang, saya pun tidur lebih lena, tak macam dulu.

Testimoni1
Abdul Rahman
Pengurus Bank

Alhamdullilah dengkur saya dah semakin berkurang, dulu wife bila nak tidur berpeluk, bila tersedar dah hilang, jadi wife banyak tidur dengan anak-anak. Lepas pakai Snorky Cream, saya dah ada peneman tidur sehingga pagi.

Mustaqim-Pengurus-Pemasaran
Mustaqim
Pegawai Pemasaran

Saya dah cuba macam-macam cara nak hilangkan dengkuran nie, dan sebenarnya saya dah berkira-kira nak buat operation dengan doktor pakar E&T, tapi Alhamdullilah saya jumpa produk tuan dulu. Isteri saya cakap, saya dah kurang berdengkur tak macam dahulu.

TIDUR ANDA TIDAK LENA KERANA ORANG SEBELAH BERDENGKUR? JOM BANTU MEREKA..
MEMPERKENALKAN SNORKY CREAM
1
Snorky Cream
Produk Snorky Cream ini merupakan produk hasil daripada kajian satu pusat penyelidikan di Terengganu. Produk Snorky Cream adalah produk keluaran Malaysia yang Pertama untuk menghilangkan dan mengurangkan masalah dengkur. Produk Snorky Cream ini bukanlah seperti lambakan produk kesihatan di luar sana yang hanya bertujuan untuk mendapat keuntungan sema-mata.  Snorky Cream yang telah dapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)  di bawah nombor KKM (NOT160800146K) dan mendapat status halal daripada Jakim (boleh di bawa solat). Produk ini 100% selamat digunakan tanpa bahan kimia dan racun berbahaya.
JOM PERIKSA KKM
1
KKM-Snorky-Cream
Siapa yang sesuai menggunakan produk Snorky Cream?
1
  • Dengkur disebabkan dari berat badan berlebihan.
  • Dengkur sampai nafas terhenti seketika ketika tidur.
  • Dengkur hanya ketika terlalu penat.
  • Selalu dengkur.
  • Dengkur disebabkan tonsil.
  • Dengkur disebabkan resdung.
  • Selsema yang kerap.
Cara Menggunakan Snorky Cream
1

CARA MERAWAT DENGKURAN

1. Buka penutup botol dan picit sehingga krim keluar
2. Sapukan krim pada bahagian batang hidung
3. Masukkan sedikit ke dalam permukaan hidung dan tarik nafas panjang beberapa kali
4. Sapu pada bahagian leher, depan dan belakang
* Guna sekurang-kurangnya 2 kali sehari di waktu pagi dan malam
* Kurangkan merokok dan minum minuman beralkohol pada waktu malam

Apa yang perlu buat ialah:-
Latihan tarik nafas panjang sekerap mungkin perlu dilakukan dan buat sehingga tertidur.

Biasakan memulakan tidur dengan menggunakan pernafasan melalui hidung sahaja dan mulut ditutup. Lakukan ia sehingga dengkur pulih.
* Dengkur ini juga melibatkan perlakuan/tabiat harian seseorang ketika tidur. Produk ni hanya dapat membantu sebanyak 95% sahaja dan selebihnya bergantung kepada latihan/treatment pernafasan tersebut.

Untuk Resdung
1

CARA MERAWAT RESDUNG

1. Buka penutup botol dan picit sehingga krim keluar
2. Sapukan krim pada bahagian batang hidung
3. Sapu pada kawasan yang terdapat dalam gambar disebelah.
* Guna sekurang-kurangnya 2 kali sehari di waktu pagi dan malam

Snorky-cream-krim-anti-dengkur
23621723_839442912901295_8377984462460398485_n
ALOE VERA
1

ALOE VERA antara Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan
SNORKY CREAM sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Mengurangkan simtom alahan
* Membantu menyingkirkan rembesan mucus dalam saluran pernafasan

23722334_839848326194087_2082345784493164531_n
HABBATUS SAUDA
1

BLACK SEED OIL atau nama lainnya adalah HABBATUS SAUDA antara Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA.

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Kesan anti asma pada saluran pernafasan.
* Mengurangkan keradangan saluran pernafasan dan menghalang rembesan mukus yang berlebihan.
* sangat baik untuk rawatan sakit tekak, sinusitis akut dan tonsillitis.

23722519_840765592769027_1859469100015193089_n
PEPPERMINT OIL
1

PEPPERMINT OIL juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merawat sistem berkaitan pernafasan seperti selsema,
hidung berair dan paru-paru.

* Merawat bau nafas mulut.

23722784_840283919483861_6380150411782971965_n
CLOVE OIL
1

CLOVE OIL atau nama lainnya adalah MINYAK CENGKIH juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Meningkatkan denyutan jantung dan paru-paru utk menghalang terjadinya simtom Sleep Apnea

23843277_841160126062907_7358575885708031388_n
MORINDA CITRIFOLIA
1

MORINDA CITRIFOLIA ataupun Mengkudu juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melancarkan sistem peredaran darah pada saluran pernafasan.

23915546_843202539191999_6112435665818682435_n
EUCALYPTUS OIL
1

Antara Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah EUCALYPTUS OIL. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merawat kesaiktan dan bengkak pada saluran pernafasan membrane mucus.
* Merawat bronchitis sakit sinus dan keradangan.
* Mempengaruhi isyarat dalam otak dan mencetuskan reflex kelegaan pada saluran pernafasan.

23915589_842776009234652_3603757264073664670_n
PIPER BETLE
1

Antara Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah piper PIPER BETLE ataupun DAUN SIREH. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melancarkan sistem pernafasan 

23915728_843252435853676_6028274663739625701_n
CINNAMON OIL
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah CINNAMON OIL atau MINYAK KULIT KAYU MANIS. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Membantu atasi kesan sampingan bahan lain pada kulit.
* Membantu memecahkan tisu lemak tang melekat pada saluran pernafasan.

24232434_846631668849086_4556471566147094390_n
MYRISTICA FRAGRANS
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah MYRISTICA FRAGRANS. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melegakan pernafasan dan membantu mengatasi asma dan sesak nafas.
* Menghalang penyakit insomnia dan membantu mendapatkan tidur yg lena.

24293956_846635985515321_4245019180544414896_n
ROSEMARY
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah ROSEMARY. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Mencegah lapisan kulit yang disapu Snorky Cream drpd kesan sampingan dan dalam masa yang sama ia merawat kuling kering dan bergaris.

24296401_846632535515666_3023310454079254441_n
LEMONGRASS
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah LEMONGRASS atau SERAI. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merangsang penyerapan oksigen ke dalam badan.
* Bersifat penenang (sedative) yang membantu mendapatkan tidur yang lena.

24900009_847611952084391_6229220061835362371_n
SNORKY CREAM
1

Bahan Yang Terakhir dalam Ramuan SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA adalah GABUNGAN 3 HERBA TRADISIONAL RAHSIA. 

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Gabungan pati herba tersebut akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antipasmodic) yang mengubah dan mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit.
* Ia juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising.

23621723_839442912901295_8377984462460398485_n
ALOE VERA
1

ALOE VERA antara Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan
SNORKY CREAM sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Mengurangkan simtom alahan
* Membantu menyingkirkan rembesan mucus dalam saluran pernafasan

23722334_839848326194087_2082345784493164531_n
HABBATUS SAUDA
1

BLACK SEED OIL atau nama lainnya adalah HABBATUS SAUDA antara Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA.

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Kesan anti asma pada saluran pernafasan.
* Mengurangkan keradangan saluran pernafasan dan menghalang rembesan mukus yang berlebihan.
* sangat baik untuk rawatan sakit tekak, sinusitis akut dan tonsillitis.

23722519_840765592769027_1859469100015193089_n
PEPPERMINT OIL
1

PEPPERMINT OIL juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merawat sistem berkaitan pernafasan seperti selsema,
hidung berair dan paru-paru.

* Merawat bau nafas mulut.

23722784_840283919483861_6380150411782971965_n
CLOVE OIL
1

CLOVE OIL atau nama lainnya adalah MINYAK CENGKIH juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Meningkatkan denyutan jantung dan paru-paru utk menghalang terjadinya simtom Sleep Apnea

23843277_841160126062907_7358575885708031388_n
MORINDA CITRIFOLIA
1

MORINDA CITRIFOLIA ataupun Mengkudu juga adalah Ramuan yang terdapat dalam SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melancarkan sistem peredaran darah pada saluran pernafasan.

23915546_843202539191999_6112435665818682435_n
EUCALYPTUS OIL
1

Antara Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah EUCALYPTUS OIL. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merawat kesaiktan dan bengkak pada saluran pernafasan membrane mucus.
* Merawat bronchitis sakit sinus dan keradangan.
* Mempengaruhi isyarat dalam otak dan mencetuskan reflex kelegaan pada saluran pernafasan.

23915589_842776009234652_3603757264073664670_n
PIPER BETLE
1

Antara Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah piper PIPER BETLE ataupun DAUN SIREH. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melancarkan sistem pernafasan 

23915728_843252435853676_6028274663739625701_n
CINNAMON OIL
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah CINNAMON OIL atau MINYAK KULIT KAYU MANIS. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Membantu atasi kesan sampingan bahan lain pada kulit.
* Membantu memecahkan tisu lemak tang melekat pada saluran pernafasan.

24232434_846631668849086_4556471566147094390_n
MYRISTICA FRAGRANS
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah MYRISTICA FRAGRANS. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Melegakan pernafasan dan membantu mengatasi asma dan sesak nafas.
* Menghalang penyakit insomnia dan membantu mendapatkan tidur yg lena.

24293956_846635985515321_4245019180544414896_n
ROSEMARY
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah ROSEMARY. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Mencegah lapisan kulit yang disapu Snorky Cream drpd kesan sampingan dan dalam masa yang sama ia merawat kuling kering dan bergaris.

24296401_846632535515666_3023310454079254441_n
LEMONGRASS
1

Bahan dalam Ramuan SNORKY CREAM adalah LEMONGRASS atau SERAI. Bahan2 inilah yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA..

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Merangsang penyerapan oksigen ke dalam badan.
* Bersifat penenang (sedative) yang membantu mendapatkan tidur yang lena.

24900009_847611952084391_6229220061835362371_n
SNORKY CREAM
1

Bahan Yang Terakhir dalam Ramuan SNORKY CREAM yang menjadikan ianya sebagai PENAWAR DENGKUR No.1 Di MALAYSIA adalah GABUNGAN 3 HERBA TRADISIONAL RAHSIA. 

Antara Fungsi-Fungsinya Adalah ;
* Gabungan pati herba tersebut akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antipasmodic) yang mengubah dan mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit.
* Ia juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising.

Beli Sekarang
1
Sale!
Snorky_Cream_1_UnitSnorky_Cream_1_UnitQuick View
RM110.00 RM89.00
Beli Sekarang
Sale!
Snorky_Cream_2_UnitSnorky_Cream_2_UnitQuick View
RM220.00 RM175.00
Beli Sekarang
Sale!
Snorky_Cream_dengan_Snore_StopperSnorky_Cream_dengan_Snore_StopperQuick View
Beli Sekarang
Sale!
Snorky_Cream_Shopee_Klip_Hidung_Anti_DengkuranSnorky_Cream_Shopee_Klip_Hidung_Anti_DengkuranQuick View
Beli Sekarang
Sale!
Snorky_Cream_Penutup_Telinga_Anti_DengkuranSnorky_Cream_Penutup_Telinga_Anti_DengkuranQuick View
Beli Sekarang
Sale!
Snorky_Cream_Dengan_Snore_StopperSnorky_Cream_Dengan_Jam_Anti DengkuranQuick View
Beli Sekarang
Blog Snorky Cream
1
PETUA-KURANGKAN-DENGKURAN-SNORKY-CREAM
Petua Kurangkan Dengkuran

Berdengkur adalah satu sifat yang tidak digemari terutama apabila anda sudah berkahwin kemudian pasangan anda berdengkur. Pastinya menganggu anda untuk tidur. Apabila waktu tidur anda terganggu, kemungkinan hari siang anda akan tidak mempunyai mood. Sebenarnya ada cara untuk menghilangkan dengkuran.

TIDUR ANDA TIDAK LENA KERANA ORANG SEBELAH BERDENGKUR? JOM BANTU MEREKA..
0
Snorky Cream Terjual
0
Testimoni Berjaya Dikumpulkan
0
Ramuan Dalam Satu Krim
0
Krim Dengkur Pertama di Malaysia
Snorky-Cream-Anugerah
Snorky-Cream-Iktiraf-new